Saltea Classic H=20cm, Arcuri+Spumă Poliuritanică, Saltconfort

Alegeți dimensiunea

625 lei

Detalii produs

Duritate saltea

Moale Spre Mediu

Tip saltea

Vară - Iarnă

Grosime saltea

20 cm

Garanție saltea

2 ani

Livrare prin Moldova

Garantie 2-4 ani

Magazin oficial

Descriere

  1. Este confecţionată dintr-o plasă de arcuri bitronice, de tip BONELL, cu 5 inele din sârmă de oţel din carbon, cu grosimea de 2,2 mm, tratate termic la curenţi de înaltă frecvenţă, ceea ce conferă o rezistenţă îndelungată a elasticităţii sârmei.
  2. Fiecare rînd de arcuri este legat de următorul printr-o sârma elicoidală, de o grosimea de 1,4 mm, ceea ce conferă rezistenţă la mişcări a saltelei. Rigidizarea perimetrală a saltelei, cu spumă poliuretanică de înaltă densitate SISTEM BOX, nu permite acesteia deformarea sau lasarea în timp.
  3. Peste plasa de arcuri (miezul elastic), este pus un strat de suport textil pe ambele feţe, pâslă thermofelt – 1000 gr/m2, apoi un strat de spumă poliuretanică cu densitatea de 21 kg/ m3, cu o grosime de  1 cm, lipită cu adeziv special, ecologic, conform standartelor europene.
  4. Materialul exterior este compus din 3 straturi, matlasat complet din Jacquard, împreună cu un strat de vatelină de 200 gr/m2 şi TNT 15 gr/m2.
  5. Cantul saltelei este deasemenea întărit de jur imprejur cu bandă decorativă, la fiecare muchie a saltelei, prin coasere dubla la capete.

Arc 2,2 otel carbon

Spuma Poliuritanica,vatelina,bumbac,lîna.

Stofă de tip jakard 70%PP,30%Poly

Butoane de Aerisire

Greutatea maxim admisibila este pina la 80+80 KG

Grosime saltea: 20 cm

Garanţie saltea: 2 ani