Despre noi

Compania Noastra se dedica in totalmente de starea functionala a fiecarui client atit fizica cit si mentala,scopul nostru este de a alege personalizat fiecarui dintre dumneavoastra salteaua potrivita fie ca sunteti tinar de o virsta mai inaintata sau copil.

Suntem Satele.Md experientă de peste 10 ani pe piaţa comercializarii articolelor pentru somn .Suntem mândri să susținem producția din R.Moldova prin produsele pe care le confectionăm și din acest motiv, suntem capabili să oferim saltele de calitate la cele mai bune preţuri de pe piaţa Moldovei.

Toate produsele noastre sunt realizate conform standardelor Europene.Confecţionam si comercializam o gama larga de saltele si paturi, proiectate cu atenţie, prin aceasta asigurandu-ne că aţi ales produsele potrivite pentru dumneavoastră.Oferta noastră include diferite dimensiuni si tipuri de saltele:

Saltele Ortopedice diferite dimensiuni:

  1. Pocket Spring – arcuri impachetate individual raspund la fiecare mişcare, fara a transfera mişcarea la arcurile invecinate.
  2. Bonel – arcuri in bloc
  3. Spuma – burete poliuritanică
  4. Cocos – strat de cocos, material natural, susţinere bună a corpului obţinut prin stratificare a straturilor.
  5. Memory Foam – burete ce memorizeaza forma corpului, menţine in poziţie corecta coloana in timpul somnului
  6. Latex – calitatea unica de-a se adapta cu formele corpului.

 Oferta de paturi include diferite culori si modele:

Paturile se executa la comanda in 14 zileConfecţionam la comandă orice dimensiune de saltea in funcţie de cerinţele clienţilor nostri.In speranta ca vom reusi sa facem fata exigentelor si nevoilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati fara ezitare.

Saltele.MD

img